9-daagse Sweet Detox Kuur

Afgelopen week waren wij een paar dagen bij vrienden op hun vakantiebestemming, daar heb ik heerlijk van genoten inclusief TE veel en ongezond eten. Met mijn eigen bruiloft in het vooruitzicht (juli 2021) zou ik nog wel graag een aantal kilo’s kwijt willen. Ik heb al vaker gelezen over de Detox kuur van Blend New Day, alleen leek het mij niet heel praktisch dit te volgen tijdens een werkweek. Maar nu heb ik vakantie en ik besloot dat dit een perfect moment was om deze kuur te gaan volgen.

Soorten

Er zijn 3 verschillende detox-kuren te koop bij Blend New Day:

  • Bio Green 9 dagen
  • Bio Green 11 dagen
  • Bio Sweet 9 dagen

Het verschil tussen de Green en Sweet kuur is dat de Green variant uit 85-100% groente bestaat en de Sweet variant bestaat voor 50% uit groente en voor 50% uit fruit. Zelf heb ik voor deze laatste variant gekozen, omdat de Green variant mij tocht wel iets TE heftig lijkt (en ik moet het wel volhouden ofcourse).

Hoe werkt het?

In totaal duurt deze detox 9 dagen:
Fase 1 : In deze fase werk je in 3 dagen toe naar 100% plantaardige voeding, je kookt volgens de bijgeleverde recepten
Fase 2 : Je doorloopt in 3 dagen de sapkuur
Fase 3 : In deze fase van 3 dagen maak je je resultaat blijvend met de bijgeleverde gezonde recepten
Tussendoor kun je zoveel groenten en fruit eten als je wilt (rauw, gekookt, roergebakken, gegrild of als soep) Ook start je elke dag met een yoga les en sluit je de dag af met een 10-minuten durende krachttraining. De links naar de trainingen zijn opgenomen in de bijgeleverde glossy.

Naast gewichtsverlies zijn er volgens de site van Blend New Day ook andere gezondheidsvoordelen. Doordat je ontzettend veel belangrijke voedingsstoffen (vitamines, mineralen en antioxidanten) tot je neemt, verbetert jouw stofwisseling. Waardoor jij je afvalstoffen beter afvoert, jouw vetbranding verbetert en jouw weerstand toeneemt. Tevens de eerste aanzet om af te komen van je suikerverslaving. Een detox zorgt ook voor een mooiere verbeterde huid. Uiteindelijk zul je je energieker en blijver voelen.

Persoonlijk afgeleverd

Omdat het bedrijf Blend New Day vlakbij waar ik woon zit, wilde ik het ophalen, want dan geen gedoe met PostNL De ochtend na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik een mail dat de bestelling klaar stond om opgehaald te worden. Echter moest de eigenaar toch hier in de straat zijn die avond, dus hij kon het ook wel even persoonlijk langsbrengen. WAT EEN SERVICE! Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen, omdat wij in de avond toch altijd wel thuis zijn (kinderen die naar bed moeten enzo).

Wat ontvang je?

In het pakket zitten 18 juices (6 verschillende), 3 verschillende soepen, 3 verschillende shots en 3 keer amandelmelk. Dit alles gaat tijdens de 3 sapdagen op. Klinkt als heel veel!

Daarnaast zit er een daily detox supplement in voor 16 dagen (tot een week na de kuur), een glossy met voedingsschema, recepten en de link naar de trainingen.

Het pakket ontvang je diepgevroren, omdat het ontdooid slechts enkele dagen goed blijft. Diepgevroren blijft het zes maanden goed. Om te ontdooien haal je de benodigde flesjes er 24 uur voor gebruik uit de vriezer.

Op dit moment ligt de vriezer dus vol met heerlijke (hoop ik) sapjes, klaar voor de 3 sapdagen.

Aanstaande zaterdag start ik met deze kuur en zal dat hier uiteraard delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.