Over mij


Ik ben Yessica en ik ben al een behoorlijke tijd eigenaar van dailytalk.nl. Mijn website heeft een heel lange tijd stil gelegen, maar is nooit uit mijn gedachten geweest. Om die reden heb ik besloten om mijn website nieuw leven in te blazen. Ik heb genoeg inspiratie om, vind ik, leuke artikelen te schrijven. Inmiddels ben ik mama van 3 prachtige dochters en probeer ik door middel van gezond eten en sporten fit te worden. Ik vind het leuk om te schrijven en lezen over alles wat met kinderen (niet alleen de mijne) te maken heeft.

Ik woon samen met Mattijs en onze 3 dochters (Mara, Tess en Sofie) in het oosten van het land. Mattijs en ik zijn samen sinds 26 september 2003 en 10 juli 2021 is de dag dat wij zullen gaan trouwen!

Mara en Tess zijn geboren op 18 april 2016 na een zwangerschap van 35+4 weken. Sofie is 17 oktober 2018 geboren na een zwangerschap van 38+9 weken. Naast ‘gewoon’ mama ben ik ook nog eens tweelingmama! Op mijn website zal je dan ook regelmatig stukjes tegenkomen over tweelingdingen.

Mijn strijd tegen de kilo’s

Sinds de zwangerschappen, en eigenlijk daarvoor ook al, ben ik te zwaar. Niet veel te zwaar, maar toch heb ik een ongezond BMI. Dus middels gezond en gevarieerd (niet te weinig!) probeer ik gewicht te verliezen en fit te worden! En natuurlijk standaard gezonde keuzes te maken. Helaas was mijn motivatie door mijn gezondheid, ja ook daar ga ik over schrijven, compleet verdwenen. Ik zal jullie ook meenemen op mijn reis naar een fit en gezond leven.

Creatief bezig zijn

Naast alles wat hierboven staat vind ik het ook erg leuk om creatief bezig te zijn! Denk hierbij aan handletteren, bullet journaling en happy planners. Artikelen hierover zal ik ook met regelmaat plaatsen.

Heb je vragen of wil je met mij in contact komen, stuur me dan een berichtje door een reactie achter te laten! Ook als je graag iets wilt lezen over een bepaald onderwerp hoor ik dat graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.